We stellen voor: het VA bureau!

In januari heb ik aan een hele reeks klanten gevraagd “Wat kan ik nog meer voor je doen?”. En op 1 februari gaven we een opening met het nieuwe team. Zo snel kan het gaan!

Niet bij de opening geweest, of toch nog even gemist wie we zijn? We stellen ons graag even voor. 

Max is het gezicht achter IMPROVE YOUR TOMORROW

Max is als coach voor (startend) ondernemers scherp, creatief en soms confronterend, en haalt het beste in jou en je bedrijf naar boven. Ook voor een perfect werkende website die precies doet wat je voor ogen ziet moet je bij Max zijn.

Illustratrice en grafisch vormgever Anouk kun je ook kennen als AnoukMarein.. 

Na de kunstacademie is ze verschillende kanten op gegaan met haar kunst en heb je haar werk kunnen zien in theaters, musea, festivals en kleine kaartjes. Met haar liefde voor typografie en kleur maakt ze de mooiste huisstijlen voor jou en je merk.

Samen wonen Max en Anouk in Zuidhorn met hun dochter (6m) Feia. Allebei worden ze blij van persoonlijk ontwikkeling, ondernemen en creativiteit. Na een aantal geslaagde samenwerkingen, en Max z’n vraag “wat kan ik nog meer voor je betekenen?” werd ook dit concept geboren: met een team van kundige Virtueel Assistenten, allemaal met een eigen specialiteit en achtergrond, willen we bedrijven en ondernemers helpen groeien. En met die visie starten we.

Wie kom je nog meer bij ons tegen?

Laila is onze social media expert. Als micro-influencer heeft ze niet alleen goed oog voor esthetiek, maar zet zich bewust maatschappelijk in voor wat ze belangrijk vindt, of dit nu gaat over politiek of over taboes van het ouderschap. Als je met Laila samenwerkt kun je een frisse kijk op je socials verwachten, en zorgt ze dat jij en je merk voor zichzelf spreken op je tijdlijn.

Nataly helpt je met het organiseren en uitzoeken van alles rondom je evenementen en reizen. Ze geniet ervan om locaties uit te zoeken, planningen op elkaar af te stemmen en zo de voor jou ideale combinaties te maken. En in haar eigen leven houdt ze er verder erg van om lekker te koken. Nataly’s ambities? Om elke winter op Curaçao te overwinteren en daar lekker door te kunnen werken.

Nhu Y heeft oog voor detail. Heb je een taak die tot op de letter uitgevoerd moet worden? Dan is Nhu Y je vrouw. Zij is echt degene die je moet hebben als alles extra gecheckt moet worden. Verder werkt Nhu Y erg graag met sieraden en heeft ze reisplannen voor Azië.

Hoe heten we?

Tja, we waren samen met een aantal klanten zó enthousiast dat we alvast zijn begonnen. En net als toen we een kindje verwachten, was de liefde en betrokkenheid er voordat we de naam zeker wisten. Vooralsnog mag je ons lekker persoonlijk benaderen, en kun je ons vinden onder Virtueel Assistenten van Improve Your Tomorrow. En als de naam er is? Dan maken we er opnieuw een feestje van.

Wat doen onze VA’s voor je?

Wij geven je plantjes water. 

Letterlijk of figuurlijk. 

Onze droom is de groei en expressie van jouw merk of bedrijf. Heb je een taak die je wilt uitbesteden, zodat jij de focus op je product kunt houden? Dat is waar je ons kunt inzetten. Of dat nu is omdat je de kijk van een expert wilt, of omdat je er simpelweg geen zin in hebt. Ons team is veelzijdig en snel inzetbaar, of je nu een logo en een brandbook nodig hebt, of op zoek bent naar iemand die consequent een pakkende post voor je schrijft en op je instagram plaatst, wij hebben de juiste persoon ervoor. Liever dat we een boete voor je kwijtschelden, de belastingdienst voor je bellen, of zorgen dat er elke week een verse bos bloemen op je kantoor staat? Ook dat maken we voor je in orde.

Waarom een VA?

In het kort? Om je business te laten groeien!
Een VA draagt bij aan een stukje professionalisering van jouw onderneming, en dat is fijn voor jou en voor je klanten. Hieronder vijf goede redenen om een VA in te zetten.

  • Besparen

Een VA inhuren kost een stuk minder dan een fulltime medewerker, en het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is in een korte tijd als je de juiste support hebt.

  • Je productiviteit verhogen

Een VA helpt je georganiseerd te blijven en meer gedaan te krijgen in een korte tijd.

  • Flexibiliteit

Je kunt een VA naar behoefte meer of minder inzetten, zo heb je ons aan je zijde wanneer je het nodig hebt, maar zit je niet vast aan een achterhaalde afspraak

  • Multi-talent!

Met een gericht supportsysteem heb je met je bedrijf ineens toegang tot een grotere talentenpool. Met ons team is er altijd wel iemand geschikt voor je taak, en hoef je niet op voor jou irrelevante taken in te lezen.

  • Efficientie

Een VA kan ook juist de alledaagse taken uitvoeren die ervoor zorgen dat jij je kunt focussen op het allerbelangrijkste: jouw droom!

Nieuwsgierig geworden?

We maken graag een knallende start met je. Als je contact met ons opneemt kun je verwachten dat we met je meekijken naar wat jouw bedrijf goed kan gebruiken, en dat we een mooi aanbod voor je samenstellen.

Let’s grow!
Max Hirschel 0622278527
Anouk Marein 0648801885

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *