Website Basic in 1 dag

Kan je echt in 1 dag je website maken en online zetten?

Ja dat kan!

In de Website Basic in 1 dag leer je werken met het programma, kies je een uiterlijk, plaats je pagina’s en schrijf je teksten. Aan het einde van de dag heb je een simpele website die te gebruiken is voor je onderneming.

Hoe werkt het?

Je logt in om 9.15, klaar voor een dag met hoge energie en veel informatie. Onze trainer Max laat op het scherm dingen zien en daarna kan je het gelijk doen voor je eigen website. Wij doen voor, jij doet na.

De dag is verdeeld in 3 sessies:

  1. Uiterlijk van je website
  2. De belangrijkste pagina’s
  3. Extra functionailiteiten

Tussen de sessies door is er werktijd, waarin je ook vragen kan stellen. Dus nadat je hebt geleerd hoe je een uiterlijk voor je website uitkiest, krijg je ruim de tijd om het ook echt te doen. Werk je met een huisstijl van je bedrijf? Geen probleem, binnen no time pas je de kleuren en het logo aan zodat het aansluit bij wat je uit wilt stralen.

Hoe moeilijk is het?

Super makkelijk! We zijn trots om te zeggen dat Max zijn vader en schoonmoeder al door de cursus heen heeft geleid. Dus zolang je met een muis overweg kan en weet hoe je een website opent op je computer, kan jij het ook.

Wat kost een website?

Deelname aan de cursus kost 300,- euro ex BTW. Voor dat bedrag krijg je de hele dag les en heb je aan het einde een website.

Krijg ik echt mijn website af?

Tot nu toe zijn er 2 soorten deelnemers aan de Website Basic geweest: Zij die hun huiswerk doen en zij die hun huiswerk niet doen. Om je website af te krijgen, zal je op de dag zelf pagina’s moeten schrijven, afbeeldingen uit moeten zoeken en heel veel moeten proberen. Ben je bereid dat te doen? Dan kan je er wat moois van maken!

Meld je aan

Doe je mee aan de training van 7 juni? Het is van 9.15 tot ongeveer 17.00 via Zoom.