Ondernemende Coach

Wil je meer weten over het Ondernemende Coach programma? Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 25 januari.

Als ik kijk wie van mijn klanten het verschil maken, zijn dat niet per se de hoogst opgeleide of meest getalenteerde coaches… Het zijn de coaches die in staat zijn om:

  • Nieuwe klanten te bereiken
  • Klanten te helpen over een langere periode

Toen ik zelf mijn coachopleiding deed (wat echt heel waardevol was!), kwam ik eruit met een verwachting. En die verwachting was dat iedereen in de rij zou staan om gecoacht te worden. Maar toen ik klaar was, stond er geen rij. Gelijkertijd had ik een bedrijf (Sunny Games) waar het heel goed lukte om klanten te vinden en internationale distributie op te zetten.

Dus toen ben ik gaan kijken wat ik bij Sunny Games anders deed dan in mijn coachpraktijk. Wat gelijk opviel:

  • Klanten snapten het product
  • Als ze één spel leuk vonden, konden ze nog een spel kopen
  • De website had zo’n 1500 bezoekers per maand

Veel coachopleidingen brengen hun coaches op het niveau dat ze echt waarde kunnen toevoegen in iemands werk/relaties/privéleven. Maar het antwoord op de vraag hoe je aan klanten komt, wordt daar niet gegeven.

We hebben dus een conclusie te trekken:

Een goede coach is ook een goede ondernemer

En dat klopt om een paar redenen:

  1. Mensen werken graag met anderen die ergens goed in zijn
  2. Een goede ondernemer bereikt mensen en zo kan je als coach impact maken

Ik geloof dat coaches en trainers de wereld verbeteren door iedereen meer mogelijkheden te geven. En het is tijd om te zorgen dat de coaches en trainers hun bereik vergroten, zodat we samen meer kunnen bereiken.

Wil je meer weten over het Ondernemende Coach programma? Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 25 januari.

Wat is het Ondernemende Coach programma?

Ondernemende Coach is een doorlopend programma bestaande uit modules van 4 weken. Elke module is erop gericht om een element van je marketing, ondernemerschap of coaching te verbeteren, met als doel dat je meer coachtrajecten verkoopt. Je kan je aanmelden voor 1 module of alle sessies volgen.

Elke module wordt gegeven door een ervaren trainer op zijn of haar expertisegebied. Zo kan je je vaardigheden upgraden in de gebieden die voor jou relevant zijn, terwijl je leert van iemand die daarin is gespecialiseerd.

De Ondernemende Coach modules

Elke dinsdag om 20u vanaf 2023. Verbeter je vaardigheden als coach in het vertellen van je verhaal, zodat je een grotere impact kan maken.

De ondenemende coach: zoekmachineoptimalisatie.

De eerste sessie start op 10 januari. De module van januari gaat over zoekmachineoptimalisatie en wordt gegeven door Max Hirschel.

De ondernemende coach: Instagram

De eerste sessie start op 7 februari. De module van februari gaat over social media (specifiek Instagram) en wordt gegeven door Micro Influencer Laila Rijzinga (@lailayrjo).

De ondernemende coach: De essentie van je verhaal

De eerste sessie start op 7 maart. De module van maart gaat over hoe je jezelf presenteert en daarbij overkomt op anderen. Gegeven door public speaker Ronald Creemers.

Meer weten?

Kom dan naar de informatieavond. Daar krijg je de details van deelname en een preview van de inhoud, zodat je nu al kunt starten met het verbeteren van je ondernemersvaardigheden.

Wil je meer weten over het Ondernemende Coach programma? Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 25 januari.

Vervolg vanaf april

Er staat nog meer op de rit voor de Ondernemende Coach. Begin maart wordt het programma van de rest van het jaar bekend gemaakt.