Basisprogramma – versterkt

Verander je drive in een Force of Nature!

De versnelde variant van het basisprogramma wordt éénmalig gegeven voor een selecte groep. Wil jij meer impact maken? Dan is dit de plek om te ontdekken hoe je van je drive een Force of Nature maakt, waarin niemand meer om je heen kan.

Wat haal je eruit?

* Hoe je een actie plant van a-z op de meest effectieve manier

* Hoe je anderen tot partners maakt in jouw doel

* Hoe je meer succes creëert en hiervan geniet

Data

  • Sessie 1: 2 maart 20.00-21.30
  • Sessie 2: 9 maart 20.00-21.30
  • Sessie 3: 23 maart 20.00-21.30
  • Sessie 4: 6 april 20.00-21.30
  • Eindpresentatie: 20 april 20.00-21.30

Om toegelaten te worden, dien je een intakegesprek te voeren met Mark. Hij zal je vragen stellen over je motivatie en doelen en met je kijken of dit programma bij je past.

Investering

Deelname aan het programma kost 100€ inclusief BTW. (Het reguliere basisprogramma kost € 800,- ex BTW)

Improve your tomorrow empowered Extinction Rebellion.

Door implementatie van krachtige en effectieve tools van Improve your tomorrow, stel je je als rebel in staat te organiseren op een ongekend succesvolle en impactvolle manier.

Hoe dan?

We creëren absolute helderheid in hoe je acties organiseert vanuit leiderschap en samenwerking waardoor elke deelnemer van een actie succesvol is en persoonlijke groei realiseert.

Wij supporten je jouw drive en woede om te zetten in krachtige acties die direct een platform zijn voor persoonlijke groei!

De methodes en tools van Improve your tomorrow zijn effectief, simpel en makkelijk te implementeren en geven je handvatten om het beste uit jezelf te halen in iedere situatie.

Is het ook voor mij?

Absoluut. De gereedschappen die je aanleert en de verandering van houding en gedrag die je gaat inzetten, zijn waardevol voor iedereen die meer resultaat in zijn leven wil. De voorbeelden die in de training worden gebruikt, zijn van toepassing op actievoeren.