Workshop visiecreatie

Hoe zou het zijn als je met een paar makkelijk te onthouden zinnen in één keer kan uitleggen wat je creëert in deze wereld?

Die paar zinnen, dat is je visie.

En je visie is vervolgens weer het startpunt van alles wat je doet. Vanuit je visie kies je je relaties, richt je je leven in, maak je je familie en vanuit je visie onderneem je.

Voor de meeste mensen is het proces om tot een visie te komen iets wat jaren duurt. En zelfs dan zijn het vaak ellenlange documenten vol met drakenzinnen die niemand kan lezen en die niemand echt snapt.

Het kan ook anders. De Improve Your Tomorrow visiecreatie is een korte workshop waarin je je visie creëert, aanscherpt of opnieuw creëert.

Samen legen we je hoofd en gedachten en laten we “zo zou het moeten” achter ons. In plaats daarvan ontstaat er ruimte voor de kern van wat je wilt brengen. En daar geven we woorden aan.

De workshop bestaat uit een korte kennismaking, een paar processen en het bedenken van concrete acties waarmee je jouw visie kan uiten.

Doe mee met de pilot op 21 juni om 20.00u. De kosten voor de workshop bedragen normaal 200,- € ex BTW. Tijdens de pilot mag je meedoen voor 40,- ex BTW en onder de belofte dat je een testimonial schrijft of opneemt als je blij bent met je resultaat.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar max@improveyourtomorrow.nl met je gegevens. Dan schrijven we je gelijk in.