Basismarketing voor coaches

  1. Je doet een coachopleiding
  2. Je krijgt een diploma
  3. Klanten staan in de rij!

(En je hoeft nooit iets aan marketing te doen)

Helaas. Zo gaat het niet. De meeste coachopleidingen stoppen zodra je bevoegd bent om klanten te helpen. Als je dan teruggaat naar de opleiding en vraagt hoe je aan klanten komt, krijg je de bal teruggespeeld.

Je kan jezelf coachen om klanten te krijgen

Goed verhaal! Dus, zet je al je tools in, confronteer jezelf en kom tot de conclusie dat je naast coaching nog een vaardigheid moet leren: marketing.

Want wie maakt er meer impact in de wereld?

  1. Een goede coach
  2. Een goede coach die ook goed is in marketing

(Iemand nummer 1 gekozen?) Inderdaad! Coach 2 gaat een veel grotere impact hebben. Zij gaat ervoor zorgen dat er nieuwe bedrijven worden opgericht, huwelijken bij elkaar blijven, kinderen met plezier opgroeien of… (fill in the blank). De coach die ook goed is in marketing kan een verschil maken, in empowerment, in bereik, met haar werk.

Wil jij weten hoe dat kan?

Daar vertel ik je graag meer over in de online workshop Een goede website voor coaches. Ik ben Max Hirschel, coach sinds 2017 (En uitvoerend sinds 2020, toen ik die marketing een beetje begon te begrijpen). Een paar jaar geleden heb ik Improve Your Tomorrow opgericht met als visie om mensen hun dromen voorbij te laten groeien door elk aspect van hun leven te verbeteren. En omdat ik ooit Informatiekunde en Small Business heb gestudeerd, help ik voornamelijk startende ondernemers met hun bedrijf en websites.

Na een intervisiesessie heb ik deze workshop ontwikkeld. Om andere coaches die ook mijn opleiding hebben gedaan, te inspireren om in hun marketing level up te gaan. En daarvoor nodig ik jou ook graag uit. Doe je mee op 2 juni om 20.00u? Vul hieronder de aanmeldpagina van Zoom in en dan zie ik je dan!

Wat zeggen deelnemers?

Hanna Knotnerus, coach voor co-assistenten

De workshop van Max was een prachtige avond. Praktische tips en nieuwe inzichten maakten dat ik mijn website zó heb kunnen aanpassen dat mijn boodschap bij elke bezoeker blijft hangen. Nu weet ik wat essentieel is op een website en hoe ik de aandacht vestig op de kern. Als kers op de taart heb ik via een leuke oefening geleerd hoe ik makkelijk en binnen 5 minuten een prikkelende blog kan schrijven!

Zeker een aanrader.

Dankjewel Max!

HannaKnotnerus.nl